» NIO House, Chengdu MixC


NIO House is a place not just to deliver the brand concept, but also for users to share their opinions and communicate with each other. The Gallery on the first floor defines the NIO way of exhibiting and the second floor is positioned for users’ sharing.

The concept of “Art Gallery” not only defines the atmosphere of the space, but also highlights the form of displaying NIO Life products.

NIO House not only breaks out from the traditional form of car showroom, but also provides users with a leisure lifestyle and scenario that integrates art, with the hope that users can further extend their lifestyle via cars in this friendly and pleasant atmosphere.

Project Name: NIO House, Chengdu MixC

Chief Designers: Sam Liang, Vivi Wu

Design Team: Zhenyu Yang, Xinhong Wu, Songyu Gu

Design Phase: August – October 2020

Completion: 2021

Location: C170, C268, Phase II of MixC, No. 8 Shuangqing Road, Chengdu

Area: 470 ㎡

Materials: Transparent membrane, sandblasting stainless steel, wooden veneer, terrazzo tile

Client: NIO

Copywriter: Yang Zhenyu

Translator: Coco Kor

Photography: HERE Space



Source link

Leave a Reply